Οι υπηρεσίες μας

DESIGN | CONSTRUCTION | RENOVATION

Οι απόψεις του πελάτη σχετικά με τις εναλλακτικές προτάσεις της προμελέτης υποστηρίζονται, επεξεργάζονται και προσαρμόζονται, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε την ιδανικότερη λύση που θα καλύπτει στο απόλυτο τις αισθητικές και εργονομικές ανάγκες του.

10
clients
Μελέτη & Κατασκευή

Μελέτη και Ανέγερση πολυώροφων κτιρίων, φιλικών προς το περιβάλλον

Ανακαίνιση Σπιτιου & Επαγγελματικού Χώρου

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολική ή μερική ανακαινιση σπιτιου-κατοικιας, γραφείων, καταστημάτων & ξενοδοχείων.

Εσωτερική & Εξωτερική Σχεδίαση Χώρου

Δημιουργία και ανάπτυξη των ιδεών μας, ώστε να προσδιορίσουμε όλες τις αρχιτεκτονικές λύσεις και εφαρμογές που εκπληρώνουν τους αντικειμενικούς σκοπούς και στόχους του έργου.

Metal roof structure of a large building, indoors. Built-in windows at the top for lighting, ventilation and lamps. Architecture and construction

Τα χαρακτηριστικά μας.

Συνδυάζοντας τις πιο πρωτότυπες λύσεις απαράμιλλης αισθητικής, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα!

1
Με στόχο την άριστη ποιότητα!

Μακροχρόνια εμπειρία στην κατασκευή κτιριακών έργων υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, ξενοδοχεία, επαγγελματικούς χώρους, κατοικίες κ.α.. Καθώς επίσης στις ενεργειακές αναβαθμίσεις κτιρίων.

2
Ποιοτικά υλικά

Η διάγνωση των διακοσμητικών αναγκών και η ευελιξία ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε έργου, είναι τα δύο βασικά στοιχεία της ομάδας μας.

3
Καινοτόμες Ιδέες

Δημιουργία και ανάπτυξη των ιδεών μας, ώστε να προσδιορίσουμε όλες τις αρχιτεκτονικές λύσεις και εφαρμογές που εκπληρώνουν τους αντικειμενικούς σκοπούς και στόχους του έργου.

Οι Αρχιτέκτονες μας

Από τότε που δημιουργήσαμε την ομάδα μας, εργαζόμαστε μαζί, ως σύνολο. Οι Αρχιτέκτονες, οι Μηχανικοί και οι Σχεδιαστές που στελεχώνουν την ομάδα μας συνδυάζουν τις γνώσεις τους για να προτείνουν εξαιρετικές λύσεις. Θέλουμε να κατασκευάζουμε και να σχεδιάζουμε βιώσιμα κτίρια που καλύπτουν τις ανάγκες των ανθρώπων και του πλανήτη.

Οι Μηχανικοί μας

Δεν αρχίζουμε έχοντας έτοιμες απαντήσεις. Αρχίζουμε θέτοντας τις σωστές ερωτήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας ή αν χρειάζεστε λύσεις για το έργο σας.

Οι Σχεδιαστές μας

Κατασκευάζουμε κάτι περισσότερο από όμορφα κτίρια. Στόχος μας είναι η δημιουργία των καλύτερων δυνατών έργων. Πιστεύουμε ότι η εξαίρετη αρχιτεκτονική δεν περιορίζεται στην εντυπωσιακή αισθητική ενός όμορφου κτιρίου.

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ

Μάθετε λεπτομέρειες

APCON APCON

ΜΕΛΕΤΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

H APCON αναλαμβάνει την υλοποίηση κάθε είδους έργου με απόλυτη ευθύνη και σεβασμό στις ανάγκες του έργου, ενώ η γνώση του σχεδιαστικού αντικειμένου οδηγεί στην εκπλήρωση μοναδικών ιδεών αρχιτεκτονικής. Έκδοση άδειας δόμησης, Επίβλεψη έργου Νομιμοποίηση αυθαιρέτων, Άδεια μικρής κλίμακας, Μελέτη κατασκευής κτιρίων κ.α

APCON APCON

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Η ομάδα της APCON, έχει ως απώτερο στόχο την παροχή αρχιτεκτονικών και σχεδιαστικών εφαρμογών, για έργα που φέρουν μοναδική ταυτότητα στον χώρο και θα ικανοποιούν κάθε λειτουργική ανάγκη (κατοικίες, επαγγελματικοί χώροι, εκθέσεις, εστίαση, ξενοδοχεία).

APCON APCON

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ

Στην εσωτερική ανανέωση ενός σπιτιού, παίζει καθοριστικό ρόλο η εμπειρία του διακοσμητή, ο οποίος ανάλογα με το μέγεθος των δωματίων και τον φωτισμό, θα δώσει τις αντίστοιχες προτάσεις για τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, καθώς και για τα έπιπλα που θα τοποθετηθούν σε κάθε δωμάτιο.

APCON APCON

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η APCON αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών με έμπειρους πολιτικούς και μηχανολόγους μηχανικούς, τοπογράφους, αρχιτέκτονες και designers. Διαθέτει κατάλληλα εκπαιδευμένα συνεργία μαστόρων που εργάζονται με υπευθυνότητα φέρνοντας το ιδανικό αποτέλεσμα.

Ζητήστε μας Προσφορά!