ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Μη διστάσετε να μας συμβουλευτείτε για τυχόν ερωτήσεις.

  • ΑPCON:
  • Civil Engineer | Construction Services
  • (+30) 6984 665 258
  • Καθημερινές : 9:00 – 20:00
  • info@apcon.gr

APCON APCON

ΜΕΛΕΤΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

H APCON αναλαμβάνει την υλοποίηση κάθε είδους έργου με απόλυτη ευθύνη και σεβασμό στις ανάγκες του έργου, ενώ η γνώση του σχεδιαστικού αντικειμένου οδηγεί στην εκπλήρωση μοναδικών ιδεών αρχιτεκτονικής. Έκδοση άδειας δόμησης, Επίβλεψη έργου Νομιμοποίηση αυθαιρέτων, Άδεια μικρής κλίμακας, Μελέτη κατασκευής κτιρίων κ.α

APCON APCON

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Η ομάδα της APCON, έχει ως απώτερο στόχο την παροχή αρχιτεκτονικών και σχεδιαστικών εφαρμογών, για έργα που φέρουν μοναδική ταυτότητα στον χώρο και θα ικανοποιούν κάθε λειτουργική ανάγκη (κατοικίες, επαγγελματικοί χώροι, εκθέσεις, εστίαση, ξενοδοχεία).

APCON APCON

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ

Στην εσωτερική ανανέωση ενός σπιτιού, παίζει καθοριστικό ρόλο η εμπειρία του διακοσμητή, ο οποίος ανάλογα με το μέγεθος των δωματίων και τον φωτισμό, θα δώσει τις αντίστοιχες προτάσεις για τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, καθώς και για τα έπιπλα που θα τοποθετηθούν σε κάθε δωμάτιο.

APCON APCON

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η APCON αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών με έμπειρους πολιτικούς και μηχανολόγους μηχανικούς, τοπογράφους, αρχιτέκτονες και designers. Διαθέτει κατάλληλα εκπαιδευμένα συνεργία μαστόρων που εργάζονται με υπευθυνότητα φέρνοντας το ιδανικό αποτέλεσμα.

Ζητήστε μας Προσφορά!