ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ APCON

Ας γνωριστούμε

Συνεργαστείτε με επαγγελματίες ειδικούς για να επιτύχετε άριστα αποτελέσματα
Wide angle background image of empty building under construction with concrete columns, copy space
APCON CIVIL ENGINEER | CONSTRUCTION SERVICES

H APCON από το 2004 αναλαμβάνει την υλοποίηση έργων με απόλυτη ευθύνη και σεβασμό, εκπληρώνοντας μοναδικές ιδέες με διάχυτες εκφάνσεις έμπνευσης. Αναλαμβάνει με την ομάδα της έργα υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής και μοναδικότητας. Δεν έχει σημασία πού ζείτε, το μέγεθος και η κλίμακα του έργου σας. Δεν έχει σημασία αν προτιμάτε κλασικό ή σύγχρονο στιλ. Η μετρική επιτυχία σε κάθε project είναι για εμάς απόλαυση και είμαστε ευγνώμονες για κάθε μικρό ή μεγάλο πελάτη!

Η APCON έχει ως αντικείμενο την Κατασκευή, την Συντήρηση και τη Λειτουργία Κτιριακών Έργων.

Σκοπός της είναι η καθημερινή κατάκτηση της εμπιστοσύνης των πελατών της, η ανάδειξη και ικανοποίηση των αναγκών τους και η εξασφάλιση αρίστης ποιότητας υπηρεσιών. Στηριζόμαστε στους ανθρώπους μας, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία, σεβόμαστε το περιβάλλον, δημιουργούμε για τους πελάτες μας. Με προτάσεις και υπηρεσίες που αναβαθμίζουν τη λειτουργία της δικής τους παραγωγικής και οικονομικής μονάδας.

Όλα αυτά τα χρόνια αφήνουμε με συνέπεια και αξιοπιστία τη δική μας σφραγίδα σε Κτίρια, Σπίτια, Επαγγελματικούς Χώρους, Ξενοδοχεία, Σχολεία, Μουσεία κ.α. Σε Δημόσια και Ιδιωτικά Έργα.

Η APCON είναι σίγουρη και αξιόπιστη επιλογή.

Focused man in a hard hat looking closely at a sheet of paper with plan of a building

Οι αξίες μας

Το κοινωνικό περιβάλλον στον χώρο της εργασίας είναι η αφετηρία για ανάπτυξη. Μαθαίνουμε να λειτουργούμε με σεβασμό στον άλλο, με ειλικρίνεια και αλληλεγγύη. Η ομάδα είναι το δυνατό μας όπλο και στηρίζει την πορεία μας.

1
ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η APCON στελεχώνεται από έμπειρους και εξειδικευμένους μηχανικούς με υψηλού επιπέδου κατάρτιση.

2
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ

Διαθέτει το απαραίτητο τεχνικό προσωπικό για την διαχείριση και την υλοποίηση των εργασιών προληπτικής και επανορθωτικής συντήρησης σε μεγάλες και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις.

3
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εφαρμόζει διαδικασίες προγραμματισμού και διαχείρισης με σύγχρονα και καινοτόμα συστήματα λογισμικού που διασφαλίζουν την αποτελεσματική και άμεση ανταπόκριση στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών.

Η δημιουργική ομάδα μας

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ

Μάθετε λεπτομέρειες

APCON APCON

ΜΕΛΕΤΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

H APCON αναλαμβάνει την υλοποίηση κάθε είδους έργου με απόλυτη ευθύνη και σεβασμό στις ανάγκες του έργου, ενώ η γνώση του σχεδιαστικού αντικειμένου οδηγεί στην εκπλήρωση μοναδικών ιδεών αρχιτεκτονικής. Έκδοση άδειας δόμησης, Επίβλεψη έργου Νομιμοποίηση αυθαιρέτων, Άδεια μικρής κλίμακας, Μελέτη κατασκευής κτιρίων κ.α

APCON APCON

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Η ομάδα της APCON, έχει ως απώτερο στόχο την παροχή αρχιτεκτονικών και σχεδιαστικών εφαρμογών, για έργα που φέρουν μοναδική ταυτότητα στον χώρο και θα ικανοποιούν κάθε λειτουργική ανάγκη (κατοικίες, επαγγελματικοί χώροι, εκθέσεις, εστίαση, ξενοδοχεία).

APCON APCON

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ

Στην εσωτερική ανανέωση ενός σπιτιού, παίζει καθοριστικό ρόλο η εμπειρία του διακοσμητή, ο οποίος ανάλογα με το μέγεθος των δωματίων και τον φωτισμό, θα δώσει τις αντίστοιχες προτάσεις για τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, καθώς και για τα έπιπλα που θα τοποθετηθούν σε κάθε δωμάτιο.

APCON APCON

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η APCON αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών με έμπειρους πολιτικούς και μηχανολόγους μηχανικούς, τοπογράφους, αρχιτέκτονες και designers. Διαθέτει κατάλληλα εκπαιδευμένα συνεργία μαστόρων που εργάζονται με υπευθυνότητα φέρνοντας το ιδανικό αποτέλεσμα.

Ζητήστε μας Προσφορά!